Хеликоптерът, който кръжеше около Карнобат, не е пръскал срещу коронавирус,

...
 Хеликоптерът, който кръжеше около Карнобат, не е пръскал срещу коронавирус,
Коментари Харесай

Мистерия с хеликоптера над Карнобат

 

Хеликоптерът, който кръжеше към Карнобат, не е пръскал против ковид, а най- евентуално против комарни огнища, тъй като в този момент било времето за това. Това стана ясно по време на брифинга с военачалник Мутафчийски.

Той съобщи, че пръскането не е в съгласие с щаба, само че съобщи, че не е съществено някой да счита, че с напръскване от хеликоптер, ще убие вируса. Това изказване той бил чул единствено от една продавачка на Женския пазар.

В същото време по-рано денем по БТВ се появи водачът Стоян Георгиев, който изясни, че се пръскали дезинфектанти, дарени от компания – зърнопроизводител, които са безвредни за хората, растенията и живонтите. Стигнало се до напръскване от селскостопански аероплан, тъй като компанията, която била наета от общината, не можела да влезе в дворовете на хората.

Междувременно подправено известие за напръскване от хеликоптер подлуди бургазлии през вчерашния ден. Не излизайте на открито и си затворете прозорците, тъй като след 23.30 часа ще се пръскат дезифектантни против ковид, написа в анонимното писмо, коете не е истина, съобщи Флагман. От локалното РЗИ обясниха, че в действителност дезинфекцират непрестанно града, само че не по този метод.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР